FAQ

Op deze pagina vindt u de meest aan ons gestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen.

 

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Wij baseren het verzendtarief op de grootte en het gewicht van het onderdeel. Omdat wij de oude onderdelen terug willen hebben rekenen wij verzendkosten voor de heen- en terugreis. Dit houdt het volgende in:

  • Motor € 100,- (€ 50 heen/ € 50 retour)
  • Transmissie € 100,- (€ 50 heen / € 50 retour)
  • Overig € 50,- (€ 25,- heen / € 25,- retour)

 

Wordt er statiegeld gerekend op het onderdeel?

Wij rekenen statiegeld voor onze onderdelen. Voor een motor rekenen wij € 300,-, voor een versnellingsbak € 200,- en voor de overige Dit bedrag wordt gecrediteerd op het moment dat wij het oude onderdeel retour ontvangen en gecontroleerd hebben op uitwendige schades.

 

Hoe werkt de retourprocedure?

Onze Approved Green onderdelen zijn ruil-producten. Dit houdt in dat het oude onderdeel terug moet worden gestuurd naar ons. Bij het door ons geleverde onderdeel zit een retourformulier. Op het moment dat het oude onderdeel klaar staat voor verzending kunt u dit formulier invullen.

Vervolgens kunt u het:

  • faxen naar: 0418 652333
  • mailen naar: logistics@rhenoy.nl

 

Let op dat u het oude onderdeel terugstuurt in de door ons geleverde tranportverpakking! Dus de motor in de bijgeleverde transportkist, de versnellingsbak op de pallet enz. Wij zorgen dan dat het onderdeel zo spoedig mogelijk door onze transporteur wordt opgehaald. Zodra het onderdeel bij ons binnen, gecontroleerd op uitwendige schades en verwerkt is crediteren wij het statiegeld aan u.

 

Let op: Het betalen van statiegeld is geen vrijwaring om het ruilonderdeel niet retour te zenden. Bij het niet retour zenden van het oude onderdeel hanteren wij een naheffing van € 500,-.